Kookworkshop


Hoe doen sommige mensen het toch? Elke avond een gezonde maaltijd op tafel zetten voor partner en/of kinderen & een gevarieerde lunch en tussendoortjes mee hebben naar het werk of op school. Waar vinden zij die tijd?
 

Klinkt bekend in de oren? Wil jij ook leren hoe je ‘s avonds snel een gezonde maaltijd kan klaarmaken én ondertussen lunch & tussendoortjes kan voorzien voor de dag erna? Dan is deze workshop iets voor jou!
 

We gaan een eenvoudig en lekker avondmaal op tafel toveren voor het volledige gezin & ondertussen een gezonde lunch & tussendoortjes klaarmaken voor de dag erna.
 

Geen zorgen! Je hoeft helemaal geen sterrenchef te zijn, dat ben ik ook helemaal niet! Mijn gerechten gaan uit van het gezond boerenverstand en zijn gemaakt met alledaagse producten. Geen speciale kruiden of producten die je maar één keer gebruikt & in de kast blijven staan. Alle gerechten zijn toegankelijk voor het volledige gezin. Gedaan met verschillende potjes koken voor elk lid van het gezin.
 

Tijdens de workshop kan je proeven van alle gerechten & krijg je een leuke verrassing mee naar huis! Daarnaast krijg je ook een bundel met alle receptjes mee + praktische tips & tricks over gezonde voeding & gezond koken.

Gezond, Snel en eenvoudig

  • Er wordt rekening gehouden met eventuele allergieën & intoleranties. 

  • Om persoonlijk en op maat te begeleiden vraag ik om het aantal deelnemers tot max. 6 personen te beperken.

  • Duur: afhankelijk van het aantal deelnemers.

  • Prijs: 35 euro per persoon.

  • Bij 5 personen mag de 6e persoon gratis deelnemen!

  • Leuke verrassing mee naar huis.

Ook goesting om erin te vliegen? Neem dan vrijblijvend contact met me op!