Jolien  en Kimberley 

(2 jonge mama's van een dochtertje)

Lotte kwam aan huis een kookworkshop doen.
We waren heel enthousiast om meer te leren over gezonde voeding, Lotte wilde ons hierbij helpen.

De kookworkshop was enorm interessant, Lotte had alle ingrediënten en keukenbenodigdheden bij zodat gerust konden meevolgen.


Verbazingwekkend op wat voor een korte tijd er vlot 3 smakelijke, healthy gerechtjes op tafel getoverd werden met eenvoudige ingrediënten. Alles was super voorbereid door Lotte, waarvoor er ruim voldoende tijd was voor tips & tricks en de vele vragen die ze voorgeschoteld kreeg.

Dit was voor ons een grote motivatie om dit uit te proberen in het dagelijkse leven. Bovendien kregen we een heleboel tips, kleine zaken waarvoor je niet je leven moet omgooien, maar die wel een groot verschil maken. Het was een hele gezellige namiddag! We leerden veel bij, werden gemotiveerd en kregen als bonus een super lekkere ovenschotel, gezonde lunch en lekker ontbijtje mee naar huis.

 

We probeerden de gerechtjes ook al uit achteraf. Het zijn eenvoudige recepten die voor iedereen haalbaar zijn. Na een drukke werkdag is het heel leuk om terug te kunnen vallen op de tips die Lotte aanbracht  tijdens de workshop. Lotte neemt je echt mee in een gezondere wereld zonder dat je grote aanpassingen moet maken. De kookworkshop is zeker voor herhaling vatbaar!
 

Bedankt Lotte!!

K3- Lotte logo versie1 (1)-min.png

Wil jij net als Jolien en Kimberley leren hoe je snel en makkelijk een healthy gerechtje op tafel tovert?