Fien

Fien Morren Globelink foto 1 .jpg

Gedurende een half jaar begeleidde Lotte mij naar een gezondere levensstijl. Iets wat menig diëtisten me reeds deden toe bekeren. Zonder succes weliswaar.

De begeleiding van Lotte voelde erg vertrouwelijk aan, waardoor het mij ook lukte om die levensstijl vlot te bereiken. Voor mij maakten een aantal elementen dit erg gemakkelijk:
-> We focusten niet op lichaamsgewicht. De vraag ‘wat heb jij nodig om je goed in je vel te voelen’ staat centraal, in plaats van de cijfers op de weegschaal. Iets waar ik eerst wat argwanend naar toe keek, gezien ik in vorige voedingsondersteuning ervaringen altijd vertrok vanuit de cijfers op de weegschaal. Achteraf gezien is dit zo logisch en zo veel beter om een duurzame levensstijl te bereiken. Een eyeopener voor mij, dat wel!

 

-> Lotte was als het ware mijn ‘stok achter de deur’. Haar begeleiding via Whatsapp zorgen voor korte reflectiemomenten waardoor je dag er volledig anders kan uit zien: ‘check eens de menukaart van het restaurant waar je straks naar toe gaat, dan kan je je voorbereiden’, ‘geniet van je weekend! Hoe ga je beweging inplannen’ of ‘je weekplanning ziet er goed uit, geniet ervan’… zijn maar een greep uit korte boodschappen die een wereld van verschil maken
 

-> Je werkt op motivatie, die je elke sessie er bij neemt. ‘Waarom begin je aan deze begeleiding?’ en na een tijdje: ‘welke positieve effecten heeft de begeleiding’, zijn vragen die Lotte stelt. Dit zorgt ervoor dat ik heel bewust de begeleiding doorliep en dit niet als een verplichting of als een huzarenwerk, maar als een bewuste keuze voor de rest van mijn leven.

Lotte leerde me dat een gezonde levensstijl niet gelijk staat aan puur gezond eten. Het is ook me goed in mijn vel voelen en bewegen. Eet je eens een zak chips op? Of drink je eens een cava te veel? Da’s ook niet erg. Als je daar nood aan hebt, kan en mag dit. Er niet in blijven hangen en alles in balans brengen: da’s de sleutel!

Ik kijk met een ongelofelijk positief gevoel terug op het half jaar dat ik begeleiding kreeg van Lotte. Haar warme persoonlijkheid, menselijke aanpak en concrete voedingstips (een voedingsschema bijvoorbeeld: een kleine maar geniale aanpassing in mijn leven!) zorgen dat deze levensstijl duurzaam en gezond is!

Dries

Lotte has coached me to be healthier,

more focused and better prepared for the every day challenges.
With tons of positive energy and pragmatic advice, she guided me to build long-term plans and implement them
step-by-step.

A great help to deliver better results, be more productive and have more fun !

K3- Lotte logo versie1 (1)-min.png

Net als Fien en Dries op zoek naar een gezonde levensstijl? Een persoonlijke coach die zorgt voor die stok achter de deur?